Taloustieto HL

Täyden palvelun tilitoimisto pienille ja keskisuurille eri alojen yrityksille

Tarjoamme ammattitaitoista ja henkilökohtaista tilitoimistopalvelua yrityksellenne.

KAIKKI TYÖKALUT YHDESSÄ PAKETISSA

Kattava taloushallinto-ohjelmisto on käytössäsi yhdellä sopimuksella ja saat samalla käyttöösi tarvittavat sähköisen taloushallinnon  työkalut sekä monipuoliset yhteydet.

Toimintatapamme on mutkaton ja tehokas. Meiltä saatte asiakasystävällistä palvelua nykyaikaisilla työvälineillä ja teidän tarpeisiinne sopivan räätälöidyn palvelupaketin. Neuvomme myös uusia yrityksiä yrittämisen alkutaipaleella.

Asiantuntevaa ja luotettavaa tilitoimistopalvelua

Taloustieto HL Oy on Savonlinnassa v. 2003 perustettu tilitoimisto. Tarjoamme laadukkaat tilitoimistopalvelut, sähköisen taloushallinnon edut ja henkilökohtaista palvelua vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla.

Käytössämme on ProCountor, Netvisor ja Fennoa -ohjelmistot täysin sähköiseen taloushallintoon ja tallennusversio myös perinteiseen kirjanpitoon. Meiltä löydät eri toimialojen ja yritysmuotojen ratkaisut joustavasti ja yksilöllisesti suunniteltuna erilaisiin taloushallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on kaiken kokoisia ja eri toimialojen yrityksiä ympäri Suomea. Tavoitteenamme on että asiakkaamme selviävät taloushallinnon rutiineista mahdollisimman helposti ja tehokkaasti aikaa säästäen.

Yrittäjä Heikki Leskinen on koulutukseltaan KTM. Ennen tilitoimistouraa hän toimi talousjohdon tehtävissä kansainvälisissä yrityksissä Suomessa ja ulkomailla.

Ole tarkka
yrityksesi
taloudessa

ota rennosti ja
anna asiantuntijan
hoitaa homma

business
lähtee
juoksuun